IT Topdogs is dé specialist op het gebied van innovatieve java- en .net-expertise.

Het team bestaat uit een groep Java en .Net ontwikkelaars van het puurste soort. Rasontwikkelaars met een enorme passie voor het vak. Vastberaden en met scherpe focus zijn ze altijd op zoek naar nieuwe kansen voor hun opdrachtgevers. Ze prikkelen de fantasie met innoverende oplossingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Vacatures

Kennisgebieden van IT Topdogs

IT Topdogs leveren Microsoft en Java. Dit zijn de tools waarin wij onze expertise laten zien. Voor meer informatie over hoe wij ontwikkelen, welke technologieën wij gebruiken en hoe het proces verloopt, ga dan naar ons portfolio.

Meer over onze kennis
Waar IT Topdogs hun tanden in zetten

DevOps en continuous delivery

De DevOps filosofie leidt tot snellere doorlooptijden en betere werkende software. Naast diepgaande kennis van software richten wij ons op de automatisering van de ontwikkelketen. DevOps faciliteert een snellere ‘time to market’. Het verhoogt de kwaliteit van de software en standaardiseert het productieproces. Dit betekent dat zoveel mogelijk de processen zoals testen, environment provisioning en deployment worden geautomatiseerd. Dit maakt het mogelijk om software snel en betrouwbaar van idee naar resultaat te brengen.

IT Topdogs focus

Data Driven Development

Data driven development of event driven development zijn twee kanten van dezelfde medaille. Met het groeiend potentieel van ‘ruwe’ data en de noodzaak tot real time inzichten, is data driven development de trend voor de komende jaren. Wij omarmen deze complexe wereld vol overgave.

Technologieën

Wij richten ons op de technology stack van Apache (SMACK) voor data driven development.

Spark – De ‘engine’ voor het snel en ‘makkelijk’ analyseren van grote hoeveelheden data.
Mesos – De oplossing voor schaalbare en fouttolerante geclusterde systemen.
Akka – De oplossing voor ‘streaming message-driven’ applicaties.
Cassandra –  Gedistribueerde database, ongeëvenaard in het verwerken van grote hoeveelheden data
Kafka – Gedistribueerd platform voor het verwerken van real-time data pipelines en streaming apps.

Neem contact op met IT Topdogs

Heb je nog vragen over een van onze diensten of wil je meer informatie over IT Topdogs? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en wij bellen of mailen je zo snel mogelijk terug.